Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, ajunsa la cea de-a VII-a editie, premiaza si in acest an proiectele ECO si proiecte de CSR care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, conservarea resurselor planetei si prevenirea risipei acestora.

Proiectele inscrise trebuie sa raspunda si acestor cerinte:

– Sa fie dezvoltate incepand din octombrie 2014.

– Aceste proiecte pot fi in desfasurare sau deja incheiate la data de 25 noiembrie 2015, astfel incat sa fie oferite publicului larg rezultate intermediare sau finale aferente proiectelor inscrise.

– Aria de desfasurare a acestora trebuie sa includa si teritoriul Romaniei.

– Sa fie dezvoltate de catre companii, institutii de invatamant, institutii publice si organizatii non-guvernamentale din Romania.

Inscrierile se fac prin intermediul formularului de mai jos. In perioada 01 iulie 2015 – 25 noiembrie 2015 se primesc inscrierile proiectelor conform precizarilor cuprinse in Regulamentul disponibil aici.

In perioada 26 noiembrie – 03 decembrie 2015, un juriu va juriza proiectele inscrise la cele 4 categorii precizate mai sus. In perioada 04 – 09 decembrie 2015 vor fi anuntati public castigatorii celei de-a saptea editii a campaniei „Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat”.

 

 

Inscriere

  • 11. DATELE DE CONTACT ALE ORGANIZATORULUI PROIECTULUI: (*)

  • Drop files here or

    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, ppt, jpg, jpeg, pdf.